Stressz, alvászavarok

A modern kor legnagyobb kihívásai közé tartozik a tartós stressz-állapotok kezelése. A stressz azokat a helyzeteket jelenti, amelyek magatartásos választ igényelnek az egyén részéről. Tartós stressz alakul ki, amikor valaki úgy érzi, hogy nem tud megküzdeni a stresszhelyzettel vagy azért mert nincsenek meg hozzá a módszerei, vagy mert túl nagy kihívást jelent a stresszállapot kezelése.
Dr. Selye János, a stressz-kutatás professzora a Stressz distressz nélkül című tanulmányában felhívta a figyelmet arra, hogy a stressz fontos szerepet játszik bizonyos betegségek, mint például a hipertónia (magas vérnyomás), egyes szívbetegségek, a gyomor és a nyombél fekélybetegségei, valamint különböző pszichiátriai betegségek kialakulásában. Egészségügyi szempontból a stressz elleni küzdelem kiemelt fontosságú. A stressz következményeként gyakran alakulnak ki alvásproblémák is, amelyek kezelése során gyakori, hogy a fokozatosság figyelembe vétele nélkül, egyből olyan gyógyszeres kezelés történik, amely hozzászokást okoz. A szintetikus hatóanyagokat tartalmazó gyógyszerek indokolatlan fogyasztása és az erős nyugtatók rendszeres használata veszélyes lehet.
A Sager Pharma Kft. forgalmaz olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények is, amelyek a hozzászokás esélyének minimalizálása mellett hatékonyan segítenek a feszültség és az alvászavar problémáinak megoldásában.

Ha napközben nyugtalan, ideges, vagy szorong, segítséget jelenthet a Hova filmtabletta, amely egy természetes eredetű növényi hatóanyagokat tartalmazó feszültségoldó gyógyszerkészítmény.

Ha többet szeretne megtudni a készítményről, kattintson ide: Hova

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Száraz szem

Száraz szem

Egyedülálló kombináció a szemszárazság kezelésére!

SARS-CoV-2

SARS-CoV-2
 

A Sager Pharma által forgalmazott orrspray hatékonyságát vizsgálták SARS-CoV2 esetében.