Hova

HOVA® filmtabletta - A természetes nyugalom

A Hova feszültségoldó természetes eredetű hatóanyagokat – szárított macskagyökér (valeriána) kivonatot és szárított komló kivonatot – tartalmazó gyógyszerkészítmény. Szedése nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapotok esetén javasolt.

A szárított komló kivonat és a szárított macskagyökér kivonat nyugtató, izomlazító és görcsoldó hatással bíró növényi hatóanyagok, melyeket a népi gyógyá­szatban régóta használnak együtt is. Előírás szerinti alkalmazása során - sok, más típusú nyugtatóval szemben - e gyógyszerhez hozzászokás nem ismeretes.

A macskagyökér (valeriána) gyógyászati alkalmazása: oldja a feszültséget, a motorikus és pszichikus nyugtalanságot, enyhe görcsoldó és izomlazító. Fokozza a figyelemösszpontosítási képességet. Nyugtatószerként feszültség és félelem oldására, alvászavarokban, ideges eredetű szívpanaszokban alkalmazzák.

A komló gyógyászati alkalmazása: enyhe nyugtató és feszültségoldó hatású.

Adagolás

nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapot esetén felnőtteknek naponta 1-3-szor 1 filmtablettát kell bevenni. A filmtablettát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal kell lenyelni.

Hatóanyagok

45,5 mg szárított komló kivonat és 200,2 mg szárított macskagyökér kivonat
filmtablettánként.

Kiszerelés

20 db filmtabletta

A Hova filmtabletta szárított macskagyökér kivonatot és szárított komló kivonatot tartalmazó gyógyszer, amely vény nélkül megvásárolható a patikákban

Hova

A Hova filmtabletta ajánlott fogyasztói ára: 1 975 Ft

A készítmény alkalmazása előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót, melyet a linkre kattintva érhet el.

Betegtájékoztató

=> ¤

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Hírek

Új készítmény a normál porcképződésért

Új készítmény a normál porcképződésért

A Sager Pharma sok éves tapasztalattal rendelkezik reumatológiai kórképek kezelésében és a fájdalomcsillapítás területén. 

Útipatika a Sager ajánlásával - Mi kerüljön a gyógyszeres dobozba?

Útipatika a Sager ajánlásával - Mi kerüljön a gyógyszeres dobozba?
 


Minden utazás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen gyógyszereket viszünk magunkkal, egy jól összeállított útipatika sok kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.