Intimtorna

Az intimtorna (vagy más néven Kegel-gyakorlatok) a nők örömizmainak edzését jelenti. A technika nagyon könnyen megtanulható és bárhol, bármikor feltűnés nélkül gyakorolható.


A Kegel-gyakorlatok lényege a hüvelyi és gátizomzat erősítése, rugalmasabbá tétele. Rendszeres elvégzésük az orgazmus elérésében, az orgazmus intenzitásának fokozásában, ill. inkontinencia és vaginizmus esetén, és szülés után a hüvely rugalmasságának visszaállításában is segít.


Ahhoz azonban, hogy elkezdhessük a gyakorlást, tudnunk kell, hogy milyen izmokat érint ez a fajta edzés, mert ezek elkülönítése nem olyan egyszerű, mint pl. a combizomé.


Ezeknek az izmoknak a beazonosításához ülő helyzetben szorítsa össze azokat az izmokat, amelyeket a vizelés és székelés megállítására szoktunk használni. Először a vizelet szakaszos visszatartásával kezdheti a gyakorlást, majd hüvelyi toló és szívó mozgások megtanulásával folytathatja.


További részletekért látogasson el ide: http://pharmatex.hu/intimtorna


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt

 

Oktatóvideó a fájdalomcsillapító tapasz felhelyezéséről 

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt 

Az alábbi videók egyszerűen, lépésről lépésre mutatják be a tapaszok helyes alkalmazását:

Útipatika a Sager ajánlásával - Mi kerüljön a gyógyszeres dobozba?

Útipatika a Sager ajánlásával - Mi kerüljön a gyógyszeres dobozba?
 


Minden utazás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen gyógyszereket viszünk magunkkal, egy jól összeállított útipatika sok kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.