Új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

A Pharmatex hormonmentes helyi fogamzásgátló gyógyszercsaládot már több, mint 10 éve forgalmazza a Sager Pharma Kft. Magyarországon.  A termék bevezetése óta több reklámfilm is készült, a TV nézők emlékezhetnek Évára és Péterre a csillagos ég alatt, akik számára fontos a felelősségteljes fogamzásgátlás.

csoport

2017. nyarán a Sager Pharma új reklámfilmmel jelentkezett, amelyet Magyarországon forgattak, új történettel, új szereplőkkel. A korábbi filmekhez képest újdonság, hogy nem csak a hormonmentesség kap kiemelt szerepet, hanem egy rövid animációs rész vázlatosan be is mutatja a készítmény hatásmechanizmusát, hangsúlyozva, hogy a Pharmatex helyi hatással rendelkezik. A Pharmatex vény nélkül kapható hormonmentes, benzalkónium-klorid hatóanyagot tartalmazó fogamzásgátló gyógyszercsalád az egyéni igényekhez igazodva, több formában is kapható. http://pharmatex.hu/pharmatex-formai

 

A reklámfilm mellett a Pharmatex weboldal is új tartalommal jelentkezik, a fogamzásgátláson túl több fontos téma - mint például a női ciklus, a hüvely higiénia, fogamzásgátlás és rizikótényezők, stb.- kerül bemutatásra Dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász szakorvos által.

pharmatex

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Hírek

Új készítmény a normál látásért

Új készítmény a normál látásért

Új készítmény a normál látásért

Imorevin – az új generációs hasmenés elleni készítmény

Imorevin – az új generációs hasmenés elleni készítmény

Amikor a hasmenéshez puffadás és hasi görcs is társul…