Hova

HOVA® filmtabletta - A természetes nyugalom

A Hova feszültségoldó természetes eredetű hatóanyagokat – szárított macskagyökér (valeriána) kivonatot és szárított komló kivonatot – tartalmazó gyógyszerkészítmény. Szedése nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapotok esetén javasolt.

A szárított komló kivonat és a szárított macskagyökér kivonat nyugtató, izomlazító és görcsoldó hatással bíró növényi hatóanyagok, melyeket a népi gyógyá­szatban régóta használnak együtt is. Előírás szerinti alkalmazása során - sok, más típusú nyugtatóval szemben - e gyógyszerhez hozzászokás nem ismeretes.

A macskagyökér (valeriána) gyógyászati alkalmazása: oldja a feszültséget, a motorikus és pszichikus nyugtalanságot, enyhe görcsoldó és izomlazító. Fokozza a figyelemösszpontosítási képességet. Nyugtatószerként feszültség és félelem oldására, alvászavarokban, ideges eredetű szívpanaszokban alkalmazzák.

A komló gyógyászati alkalmazása: enyhe nyugtató és feszültségoldó hatású.

Adagolás

nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapot esetén felnőtteknek naponta 1-3-szor 1 filmtablettát kell bevenni. A filmtablettát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal kell lenyelni.

Hatóanyagok

45,5 mg szárított komló kivonat és 200,2 mg szárított macskagyökér kivonat
filmtablettánként.

Kiszerelés

20 db filmtabletta

A Hova filmtabletta szárított macskagyökér kivonatot és szárított komló kivonatot tartalmazó gyógyszer, amely vény nélkül megvásárolható a patikákban

Hova

A Hova filmtabletta ajánlott bruttó fogyasztói ára: 1 757 Ft

A készítmény alkalmazása előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót, melyet a linkre kattintva érhet el.

Betegtájékoztató

=> ¤

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt

Oktatóvideó a fájdalomcsillapító tapasz felhelyezéséről

 Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt 

Az alábbi videók egyszerűen, lépésről lépésre mutatják be a tapaszok helyes alkalmazását:

Allergia ősszel is?

Allergia ősszel is?


Az ősz beköszöntével sajnos még nem ér véget az allergia szezon, hiszen a parlagfű, a kender és az üröm-félék akár októberig is virágozhatnak.

A pollenszezont követően az őszi és téli időszakban is előfordulhatnak allergiás panaszok, hazánkban sokakat érint a nem évszakhoz kötött, egész éven át tartó, úgynevezett „perenniális” allergia.

Leggyakrabban a fűtési szezon kezdetével újul ki a háziporatka-allergia, de nem ritka a penészgomba és az állatszőr allergia sem.