Hova

HOVA® filmtabletta - A természetes nyugalom

A Hova feszültségoldó természetes eredetű hatóanyagokat – szárított macskagyökér (valeriána) kivonatot és szárított komló kivonatot – tartalmazó gyógyszerkészítmény. Szedése nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapotok esetén javasolt.

A szárított komló kivonat és a szárított macskagyökér kivonat nyugtató, izomlazító és görcsoldó hatással bíró növényi hatóanyagok, melyeket a népi gyógyá­szatban régóta használnak együtt is. Előírás szerinti alkalmazása során - sok, más típusú nyugtatóval szemben - e gyógyszerhez hozzászokás nem ismeretes.

A macskagyökér (valeriána) gyógyászati alkalmazása: oldja a feszültséget, a motorikus és pszichikus nyugtalanságot, enyhe görcsoldó és izomlazító. Fokozza a figyelemösszpontosítási képességet. Nyugtatószerként feszültség és félelem oldására, alvászavarokban, ideges eredetű szívpanaszokban alkalmazzák.

A komló gyógyászati alkalmazása: enyhe nyugtató és feszültségoldó hatású.

Adagolás

nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapot esetén felnőtteknek naponta 1-3-szor 1 filmtablettát kell bevenni. A filmtablettát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal kell lenyelni.

Hatóanyagok

45,5 mg szárított komló kivonat és 200,2 mg szárított macskagyökér kivonat
filmtablettánként.

Kiszerelés

20 db filmtabletta

A Hova filmtabletta szárított macskagyökér kivonatot és szárított komló kivonatot tartalmazó gyógyszer, amely vény nélkül megvásárolható a patikákban

Hova

Hova filmtabletta: 1 859 Ft*

(*Gyógyszertári átlagár. Forrás: IMS)

A készítmény alkalmazása előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót, melyet a linkre kattintva érhet el.

Betegtájékoztató

=> ¤ <=

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Gyors segítség az allergiásoknak

Gyors segítség az allergiásoknak

Kerülje el az utazás alatti kellemetlenséget!

Az "utazók hasmenése" jól ismert egészségügyi veszély. Legtöbben a téli vagy nyári kikapcsolódás során találkoznak ezzel a nagyon kellemetlen problémával, amely akár tönkre is teheti az utazásukat. Fontos, hogy ismerjük a kiváltó okokat és a megelőzés lehetséges módjait, így legtöbbször elkerülhetővé válik a probléma megjelenése. Ha mégis bekövetkezik, alapvető ismeretekkel és egy jól összeállított úticsomag segítségével sokkal könnyebben átvészelhetjük.

Megérkezett a Salonpas gyógyszeres tapasz – új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

Megérkezett a Salonpas gyógyszeres tapasz – új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

2016-ban új taggal bővült a Salonpas család. A kisméretű  20 db-os Salonpas tapasz és a nagyobb méretű, 2 db-os Salonpas tapasz mellett már elérhető az új, 5 db-os Salonpas 105 mg/31,5 mg gyógyszeres tapasz is.

Az új Salonpas gyógyszeres tapasz bevezetése alkalmából megújult a Salonpas márka arculata is.