Stressz, alvászavarok

A modern kor legnagyobb kihívásai közé tartozik a tartós stressz-állapotok kezelése. A stressz azokat a helyzeteket jelenti, amelyek magatartásos választ igényelnek az egyén részéről. Tartós stressz alakul ki, amikor valaki úgy érzi, hogy nem tud megküzdeni a stresszhelyzettel vagy azért mert nincsenek meg hozzá a módszerei, vagy mert túl nagy kihívást jelent a stresszállapot kezelése.
Dr. Selye János, a stressz-kutatás professzora a Stressz distressz nélkül című tanulmányában felhívta a figyelmet arra, hogy a stressz fontos szerepet játszik bizonyos betegségek, mint például a hipertónia (magas vérnyomás), egyes szívbetegségek, a gyomor és a nyombél fekélybetegségei, valamint különböző pszichiátriai betegségek kialakulásában. Egészségügyi szempontból a stressz elleni küzdelem kiemelt fontosságú. A stressz következményeként gyakran alakulnak ki alvásproblémák is, amelyek kezelése során gyakori, hogy a fokozatosság figyelembe vétele nélkül, egyből olyan gyógyszeres kezelés történik, amely hozzászokást okoz. A szintetikus hatóanyagokat tartalmazó gyógyszerek indokolatlan fogyasztása és az erős nyugtatók rendszeres használata veszélyes lehet.
A Sager Pharma Kft. forgalmaz olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények is, amelyek a hozzászokás esélyének minimalizálása mellett hatékonyan segítenek a feszültség és az alvászavar problémáinak megoldásában.

Ha napközben nyugtalan, ideges, vagy szorong, segítséget jelenthet a Hova filmtabletta, amely egy természetes eredetű növényi hatóanyagokat tartalmazó feszültségoldó gyógyszerkészítmény.

Ha többet szeretne megtudni a készítményről, kattintson ide: Hova

Elalvási problémák esetén a Hova Noctis természetes eredetű hatóanyag-kombinációja nyújthat segítséget.

Ha többet szeretne megtudni a készítményről, kattintson ide: Hova Noctis

A Hova Noctis bevont tabletta hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Gyors segítség az allergiásoknak

Gyors segítség az allergiásoknak

Kerülje el az utazás alatti kellemetlenséget!

Az "utazók hasmenése" jól ismert egészségügyi veszély. Legtöbben a téli vagy nyári kikapcsolódás során találkoznak ezzel a nagyon kellemetlen problémával, amely akár tönkre is teheti az utazásukat. Fontos, hogy ismerjük a kiváltó okokat és a megelőzés lehetséges módjait, így legtöbbször elkerülhetővé válik a probléma megjelenése. Ha mégis bekövetkezik, alapvető ismeretekkel és egy jól összeállított úticsomag segítségével sokkal könnyebben átvészelhetjük.

Megérkezett a Salonpas gyógyszeres tapasz – új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

Megérkezett a Salonpas gyógyszeres tapasz – új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

2016-ban új taggal bővült a Salonpas család. A kisméretű  20 db-os Salonpas tapasz és a nagyobb méretű, 2 db-os Salonpas tapasz mellett már elérhető az új, 5 db-os Salonpas 105 mg/31,5 mg gyógyszeres tapasz is.

Az új Salonpas gyógyszeres tapasz bevezetése alkalmából megújult a Salonpas márka arculata is.