Intimtorna

Az intimtorna (vagy más néven Kegel-gyakorlatok) a nők örömizmainak edzését jelenti. A technika nagyon könnyen megtanulható és bárhol, bármikor feltűnés nélkül gyakorolható.


A Kegel-gyakorlatok lényege a hüvelyi és gátizomzat erősítése, rugalmasabbá tétele. Rendszeres elvégzésük az orgazmus elérésében, az orgazmus intenzitásának fokozásában, ill. inkontinencia és vaginizmus esetén, és szülés után a hüvely rugalmasságának visszaállításában is segít.


Ahhoz azonban, hogy elkezdhessük a gyakorlást, tudnunk kell, hogy milyen izmokat érint ez a fajta edzés, mert ezek elkülönítése nem olyan egyszerű, mint pl. a combizomé.


Ezeknek az izmoknak a beazonosításához ülő helyzetben szorítsa össze azokat az izmokat, amelyeket a vizelés és székelés megállítására szoktunk használni. Először a vizelet szakaszos visszatartásával kezdheti a gyakorlást, majd hüvelyi toló és szívó mozgások megtanulásával folytathatja.


További részletekért látogasson el ide: http://pharmatex.hu/intimtorna


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt

Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt

Oktatóvideó a fájdalomcsillapító tapasz felhelyezéséről

 Így helyezzük fel helyesen a gyógyszeres tapaszt 

Az alábbi videók egyszerűen, lépésről lépésre mutatják be a tapaszok helyes alkalmazását:

Allergia ősszel is?

Allergia ősszel is?


Az ősz beköszöntével sajnos még nem ér véget az allergia szezon, hiszen a parlagfű, a kender és az üröm-félék akár októberig is virágozhatnak.

A pollenszezont követően az őszi és téli időszakban is előfordulhatnak allergiás panaszok, hazánkban sokakat érint a nem évszakhoz kötött, egész éven át tartó, úgynevezett „perenniális” allergia.

Leggyakrabban a fűtési szezon kezdetével újul ki a háziporatka-allergia, de nem ritka a penészgomba és az állatszőr allergia sem.