Intimtorna

Az intimtorna (vagy más néven Kegel-gyakorlatok) a nők örömizmainak edzését jelenti. A technika nagyon könnyen megtanulható és bárhol, bármikor feltűnés nélkül gyakorolható.


A Kegel-gyakorlatok lényege a hüvelyi és gátizomzat erősítése, rugalmasabbá tétele. Rendszeres elvégzésük az orgazmus elérésében, az orgazmus intenzitásának fokozásában, ill. inkontinencia és vaginizmus esetén, és szülés után a hüvely rugalmasságának visszaállításában is segít.


Ahhoz azonban, hogy elkezdhessük a gyakorlást, tudnunk kell, hogy milyen izmokat érint ez a fajta edzés, mert ezek elkülönítése nem olyan egyszerű, mint pl. a combizomé.


Ezeknek az izmoknak a beazonosításához ülő helyzetben szorítsa össze azokat az izmokat, amelyeket a vizelés és székelés megállítására szoktunk használni. Először a vizelet szakaszos visszatartásával kezdheti a gyakorlást, majd hüvelyi toló és szívó mozgások megtanulásával folytathatja.


További részletekért látogasson el ide: http://pharmatex.hu/intimtorna


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírek

Gyors segítség az allergiásoknak

Gyors segítség az allergiásoknak

Kerülje el az utazás alatti kellemetlenséget!

Az "utazók hasmenése" jól ismert egészségügyi veszély. Legtöbben a téli vagy nyári kikapcsolódás során találkoznak ezzel a nagyon kellemetlen problémával, amely akár tönkre is teheti az utazásukat. Fontos, hogy ismerjük a kiváltó okokat és a megelőzés lehetséges módjait, így legtöbbször elkerülhetővé válik a probléma megjelenése. Ha mégis bekövetkezik, alapvető ismeretekkel és egy jól összeállított úticsomag segítségével sokkal könnyebben átvészelhetjük.

Megérkezett a Salonpas gyógyszeres tapasz – új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

Megérkezett a Salonpas gyógyszeres tapasz – új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

2016-ban új taggal bővült a Salonpas család. A kisméretű  20 db-os Salonpas tapasz és a nagyobb méretű, 2 db-os Salonpas tapasz mellett már elérhető az új, 5 db-os Salonpas 105 mg/31,5 mg gyógyszeres tapasz is.

Az új Salonpas gyógyszeres tapasz bevezetése alkalmából megújult a Salonpas márka arculata is.