Új generációs hasmenés elleni készítmény

Imorevin

Amikor a hasmenéshez puffadás és hasi görcs is társul… 

2017-ben három új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma Kft. A Salonpas tapasz és a Pharmatex gyógyszercsalád után augusztustól már az Imorevin tabletta reklámja is látható a televíziókban.

Az Imorevin tabletta különlegessége, hogy ez az első olyan, két hatóanyagot tartalmazó készítmény Magyarországon, amely nem csupán a hasmenést fékezi meg, hanem az azt kísérő puffadást és hasi görcsöt is oldja.  A loperamid- szimetikont tartalmazó hatóanyag-kombináció jelenleg egyedülálló a magyar piacon.  A loperamid-hidroklorid sokak által ismert hatóanyag, amely hasmenéses tüneteket enyhíti a túlságosan aktív bélmozgások lelassításával, míg a szimetikon segít felszabadítani a belekben rekedt bélgázokat, ezáltal enyhíti a puffadást és a görcsös hasi fájdalmat.

De miért is fontos ez?

 

A statisztikák szerint az akut hasmenéses megbetegedések több mint felénél lép fel kísérő tünetként a puffadás, amely feszítő érzést okozva még kellemetlenebbé teszi az egyébként is gyötrő állapotot. 

 

Az Imorevin tabletta új reklámfilmjében Horváth Erika színésznő jeleníti meg azt a sokaknak ismerős állapotot, amikor a hasmenés megnehezíti, hogy helyt álljunk. Ilyenkor segíthet az Imorevin tabletta, amely lehetővé teszi, hogy a hasmenés, puffadás és hasi görcs ne árnyékolja be a napunkat, és minden a terveink szerint alakulhasson. Ismerje meg Ön is az Imorevin előnyeit! www.imorevin.hu

imorevin slide

 

Az Imorevin® 2 mg/125 mg tabletta loperamid és szimetikon hatóanyagot tartalmazó gyógyszer, vény nélkül megvásárolható a patikákban.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!