Gyors segítség az allergiásoknak

A jó idő, a tavasz érkezése sokak számára egyenlő az allergia megjelenésével. A szénanátha több mint 500 millió embert érint világszerte. A Revicet szopogató tabletta az innovatív formulának köszönhetően gyorsan csillapítja az allergiához társuló tüneteket.

Revicet

A jó idő, a tavasz érkezése sokak számára egyenlő az allergia megjelenésével. A szénanátha több mint 500 millió embert érint világszerte. A pollenek által kiváltott orr- és szemtünetek mellé legalább a betegek 10%-ánál keresztallergia is társul, mely nyers zöldségek, gyümölcsök fogyasztásakor lép fel. Ilyenkor az adott zöldségben, gyümölcsben megtalálható allergénnel rokon szerkezetű molekulák a pollen ellen kialakult ellenanyaggal kapcsolódva a szájüreg nyálkahártyáján allergiás reakciót váltanak ki.

A Sager Pharma által forgalmazott 10 mg cetirizin tartalmú Revicet szopogató tabletta az innovatív formulának köszönhetően gyorsan csillapítja az allergiához társuló tüneteket. A vizsgált betegek 50%-ánál hatása már 20 percen belül fellép. Víz nélkül bevehető, így bárhol, bármikor kényelmesen alkalmazható.


Revicet akut

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Hírek

Új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

Új kampánnyal jelentkezett a Sager Pharma

A Pharmatex hormonmentes helyi fogamzásgátló gyógyszercsaládot már több, mint 10 éve forgalmazza a Sager Pharma Kft. Magyarországon.  A termék bevezetése óta több reklámfilm is készült, a TV nézők emlékezhetnek Évára és Péterre a csillagos ég alatt, akik számára fontos a felelősségteljes fogamzásgátlás.

Salonpas fájdalomcsillapító tapasz a világ élvonalában

Salonpas fájdalomcsillapító tapasz a világ élvonalában

Az Euromonitor International nemzetközi piackutató cég vizsgálata alapján a Salonpas a világ 1. számú vény nélkül kapható fájdalomcsillapító tapasza – jelentette be az idén 170. születésnapját ünneplő japán gyártó, a Hisamitsu Pharmaceutical.